Πίσω στην Ηλεκτρικές Σκούπες

Ηλεκτρικές Σκούπες

Φίλτρο αέρα κορυφαίας ποιότητας (κατάλληλο επίσης για αλλεργικά άτομα), μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτη η οικιακή συσκευή καθαρισμού της Sencor έχει επίσης καλαίσθητη σχεδίαση και διατίθεται σε χρωματικές παραλλαγές, προσφέροντας ταυτόχρονα μια σειρά από πολυλειτουργικά αξεσουάρ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Bag/container capacity
Radius of operation

Turbo brush

Tubes


Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SVC 9050BL
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Σκούπα 4AAAA με ECO Power μοτέρ για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ολοκληρωμένη φροντίδα με αξεσουάρ για τέλεια αποτελέσματα στο σπίτι, το αυτοκινήτο ή με τα κατοικίδια.
SVC 9000BK
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Ισχύς 4AAAA ECO για τέλεια απόδοση καθαρισμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους χώρους, όπως το σπίτι, το αυτοκίνητο καθώς επίσης η σκούπα είναι ιδανική για ιδιοκτήτες κατοικιδίων.
SVC 8505TI
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
4AAAA έκδοση Power για τέλεια απόδοση καθαρισμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Πλήρης φροντίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα στο σπίτι, το αυτοκίνητο ή με τα κατοικίδια.
SVC 8501TI
Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα
Το φίλτρο καθαρού αέρα HEPA H13 εξασφαλίζει κορυφαία διήθηση, κατάλληλο για τους αλλεργικούς. Λειτουργία A+ ECO Power για εξαιρετική απόδοση καθαρισμού σε κάθε επιφάνεια. Τεχνολογία εξαιρετικής ησυχίας.
SVC 8xx
SVC 8xx
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
6 Χρόνια Εγγύηση μηχανής. Ακροφύσιο turbo και ακροφύσιο για σκληρό δάπεδο με βουρτσάκι από σκληρή τρίχα αλόγου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Ισχύς 700W εκο.
SVC 7CA
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Μηχανή υψηλής απόδοσης 700W ECO motor. 2 επιπλέον τροχοί μετακίνησης για μεγαλύτερη σταθερότητα. Τηλεσκοπικός μεταλλικός σωλήνας που επεκτείνεται.
SVC 7PE
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Μοτέρ υψηλών επιδόσεων με μέγιστη ισχύ 1700W. Τηλεσκοπικός σωλήνας με μεταλλική επιφάνεια και δυνατότητα.
SVC 68
SVC 68x
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Μηχανή υψηλής απόδοσης 850 W ECO. Άνετος τηλεσκοπικός μεταλλικός σωλήνας. Πολύ αθόρυβη λειτουργία.
SVC 6001BK
Ηλεκτρική σκούπα
Λειτουργία 700 W ECO Power για εξαιρετική απόδοση καθαρισμού σε κάθε επιφάνεια. Φίλτρο HEPA E12 που είναι ωφέλιμο για τους αλλεργικούς. Περιοχή κάλυψης 314 m2 για λιγότερες αλλαγές πρίζας.
SVC 6000BK
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Ισχύς 1600 W MAX για τέλεια επίδοση στο καθάρισμα. Φίλτρο HEPA E12 ιδανικό για άτομα με αλλεργίες. Κάλυψη επιφάνειας 314 m2 για λιγότερες εναλλαγές ανάμεσα σε πρίζες.
12  
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση