Πίσω στην Μικροσυσκευές Κουζίνας

Φρυγανιέρες

Υπέροχα τραγανά φρέσκα τοστ έτοιμα στη στιγμή. Οι φρυγανιέρες είναι ένας αληθινός κλασικός "βοηθός" στην κουζίνα εδώ και πολλά χρόνια - αλλά όταν επιλέγετε τη σωστή φρυγανιέρα, θα πρέπει να εστιάσετε στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά. Η Sencor είναι πρωτοπόρος του κλάδου και στις δύο κατηγορίες.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
STS 605
STS 605x
Φρυγανιέρα
2 υποδοχές ψωμιού (μήκος 135 mm). Πρώτης ποιότητας μεταλλικός σχεδιασμός. Σχάρα για ζέσταμα ψωμιού/κρουασάν κ.τ.λ.
STS 5070SS
Φρυγανιέρα
4 ανοίγματα για τέσσερις φέτες ψωμιού (135 mm). Σχεδιασμός από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον σχάρα φρυγανιέρας για ζέσταμα και φρυγάνισμα ψωμιού.
STS 5050SS
Φρυγανιέρα
2 ανοίγματα για δύο φέτες ψωμιού (135 mm). Σχεδιασμός από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον σχάρα φρυγανιέρας για ζέσταμα και φρυγάνισμα ψωμιού.
STS 379
STS 379x
Φρυγανιέρα
2 ανοίγματα για ψήσιμο δύο φετών ψωμιού (μήκος 140 mm). Κατάλληλο για παχιές και λεπτές φέτες ψωμιού. Ηλεκτρονικό χρονόμετρο-6 επίπεδα έντασης ψησίματος.
STS 265
STS 265x
Φρυγανιέρα
2 ανοίγματα για ταυτόχρονο φρυγάνισμα δύο ψωμιών. Φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Πλήκτρο για φρυγάνισμα παγωμένου ψωμιού.
STS 270
STS 270x
Φρυγανιέρα
2 υποδοχές ψησίματος για δύο φέτες του τοστ. Κατάλληλο για παχύ και λεπτό τοστ. Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης.
STS 3
STS 3x
Φρυγανιέρα
Φρυγανιέρα με υποδοχές για 2 φέτες ψωμιού. Κατάλληλο για παχύ και λεπτό ψωμί. Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης με 6 επίπεδα έντασης ψησίματος.
STS 2604
Φρυγανιέρα
2 υποδοχές που επιτρέπουν να ψήνετε δύο φέτες ψωμιού ταυτόχρονα. Κατάλληλο για ψήσιμο λεπτής και φαρδιάς φέτας ψωμιού. Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης-6 επίπεδα φρυγανίσματος.
STS 2603
Φρυγανιέρα
2 υποδοχές που επιτρέπουν να ψήνετε δύο φέτες ψωμιού ταυτόχρονα. Κατάλληλο για ψήσιμο λεπτής και φαρδιάς φέτας ψωμιο. Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης με 6 βαθμίδες ψησίματος.
STS 1110
Φρυγανιέρα
2 υποδοχές που επιτρέπουν να ψήνετε δύο φέτες ψωμιού ταυτόχρονα. Κατάλληλο για ψήσιμο λεπτής και φαρδιάς φέτας ψωμιού.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση