Πίσω στην Υγιεινή & Φροντίδα

Πιεσόμετρα

Όλοι πρέπει να παρακολουθούμε την αρτηριακή μας πίεση μας κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα πιεσόμετρα της Sencor είναι σε θέση να μετρήσουν με ακρίβεια τη συστολική και διαστολική σας πίεση, καθώς και τον καρδιακό παλμό σας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να την κάνετε στο σπίτι σας, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη γιατρού.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Range of measurement (pressure)
Measurement accuracy (pressure)
Range of measurement (pulse)
Measurement accuracy (pulse)
Auto Off

Type

Memory of measured values
Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SBP 915
Πιεσόμετρο
Κάτοχος του βραβείου κύρους iF German Design Award 2010. Εύκολη μέτρηση για χρήση στο σπίτι. Μέτρηση της συστολικής και διαστολικής πίεσης συμπεριλαμβανομένων μεσαίων τιμών.
SBP 901
Πιεσόμετρο
Εύκολη μέτρηση για χρήση στο σπίτι. Μέτρηση της συστολικής και διαστολικής πίεσης συμπεριλαμβανομένων μεσαίων τιμών. Γραφική απεικόνιση της πίεσης αίματος(χαμηλή/κανονική/αυξημένη/κρίσιμη).
SBP 690
Πιεσόμετρο
Εύκολη μέτρηση για χρήση στο σπίτι. Μέτρηση της συστολικής και διαστολικής πίεσης συμπεριλαμβανομένων μεσαίων τιμών. Γραφική απεικόνιση της πίεσης αίματος.
SBD 1470
Πιεσόμετρο
Εύκολη μέτρηση για χρήση στο σπίτι. Μέτρηση της συστολικής και διαστολικής πίεσης και παλμούς καρδιάς. Γραφική απεικόνιση αυξημένων τιμών πίεσης αίματος.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση