Πίσω στην Αποχυμωτές & Συσκευές για smoothies

Μπλέντερ

Η κουζινομηχανή είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή συσκευή παρασκευής σούπας ή κοκτέιλ. Τα μοντέλα της κορυφαίας κατηγορίας της Sencor μπορούν επίσης να κάνουν smoothies φρούτων και λαχανικών,με καρύδια και δημητριακά. Είναι έξοχα για την παρασκευή ωμών τροφίμων και είναι εξαιρετικά χρήσιμες συσκευές για τον ερασιτέχνη σεφ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Container capacity
Speeds


Whisk attachment
Continuous control
Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SBU 9000NP
Πολυλειτουργικό μπλέντερ
Εγγύηση 10 ετών για το μοτέρ. Τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart της Sencor® για πραγματικά μοναδικά αποτελέσματα. 30 000 σ.α.λ.
SBU 8850NP
Μπλέντερ με Βάση
Προεπιλεγμένα προγράμματα ανάμειξης με τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart της Sencor®. ΠΑΛΜΟΣ για στιγμιαία ανάμειξη και θρυμματισμό πάγου και παγωτού.
SBU 8800NP
Μπλέντερ με Βάση
Προεπιλεγμένα προγράμματα ανάμειξης με τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart της Sencor® για τέλεια αποτελέσματα. Παλμική λειτουργία για ταχεία ανάμειξη και θρυμμάτισμα πάγου για παγωτό.
SBU 8900SL
Σούπερ Μπλέντερ Κενού
Τεχνολογία ανάμιξης Nutri Smart της Sencor® για τέλεια αποτελέσματα Προεπιλεγμένα προγράμματα ανάμειξης.
SBU 7790NP
Μπλέντερ Super Smoothie
Τεχνολογία Sencor® έξυπνης άλεσης για τέλεια αποτελέσματα. Προεπιλεγμένα προγράμματα. Συνολικά 6 λεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου.
SBU 7730BK
Μπλέντερ Super Smoothie
Τεχνολογία Sencor® έξυπνης άλεσης για τέλεια αποτελέσματα. Προεπιλεγμένα προγράμματα. Συνολικά 6 λεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου.
SBU 787
SBU 787x
Αυτόματο σούπερ μπλέντερ κενού αέρος
Ανάμιξη και αποθήκευση σε κενό αέρος διατηρεί το μέγιστο τις θρεπτικές ουσίες, τη φρέσκια γεύση και αποτρέπει τη δημιουργία μικροοργανισμών και τοξινών
SBL 5750SS
Μπλέντερ με Γυάλινη Κανάτα
Ιδανικό για παρασκευή σούπας, παιδικής τροφής, σως, κοκτέιλ και άλλων γευμάτων. Ποιοτική γυάλινη κανάτα με χωρητικότητα 1.5 l.
SBL 4870WH
Σούπερ Μπλέντερ
Ιδανικό για σούπες, βρεφικές τροφές, σάλτσες, μίλκσεϊκ και άλλα γεύματα. Πολυλειτουργική οθόνη LCD. Ισχυρό μοτέρ 800 W.
SBL 327
SBL 327x
Μπλέντερ με Βάση
Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αφαιρούμενες. Ο καθαρισμός της κανάτας είναι εύκολος και ασφαλής.
12  
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση